Na rechter F. van Schaik ook rechter L.J. van Die?

sam_4270-800x600Helaas is de kans groot, dat e.e.a. op fake berichten is gebaseerd, zie hiernaast de afbeelding. Gisteren stond er bij Google een tekst over L.J. van Die, waarvan de inhoud sloeg op de bijgevoegde foto hiernaast. Deze tekst bij Google van 29-07-2016 is nu heden 28-09-2016 niet meer terug te vinden. Wel staan er nu vonnissen  van L.J. van Die op het internet en die waren voorheen weer niet te vinden. Uiterst vreemd.  Indertijd heb ik over het ontbreken van die vonnissen opheldering opgevraagd bij de Rechtbank Rotterdam en die gaven als reden voor dit ontbreken schriftelijk op, dat L.J. van Die niet zulke interessante zaken had behandeld. Ik zal dit nog verder uitzoeken en indien nodig de tekst aanpassen. Gezien de handelswijze van Van Die ten opzichte van de heer Qualizza b.v. is het natuurlijk heel goed mogelijk, dat de berichten op waarheid berusten.

Middels een mail van de heer/mevrouw Soysal, assistent(e) voor zover ik kan zien van diverse Tweede Kamer Commissies zal de Tweede Kamer wegens scheiding der machten(?) nooit maar dan ook echt nooit welke rechter dan ook lastig vallen, in ieder geval niet als hij/zij individueel opereert. Met andere woorden: het hierbij afgedrukte stuk is vals.

Ik kom hier nog op terug want de scheiding der machten: dat is pas echt fake hier in Nederland.